Här länkar vi till några av de företag som hyr lokaler av oss. På deras respektive sidor hittar du mer information.

Röda Korsets lunchrestaurang

– ”Idén är i grund och botten lika enkel som genial, nämligen förena nytta med nöje. Mötesplatsen serverar gedigen husmanskost och läckra bakverk till låga priser. Gästerna ges tid och behöver aldrig ha bråttom. Några kommer strax efter det att dörren öppnas klockan tio och dröjer sig kvar till femtontiden, när det är dags att stänga verksamheten för dagen.”

Skistore

– ”Ända från start har vårt mål varit att vara den mest välsorterade, kvalitetsinriktade och serviceinriktade skidbutiken på jordklotet. Vår filosofi är och har alltid varit att kvalitet, både när det gäller produkter och kundtjänst, lönar sig i längden. Något vi hoppas du tycker återspeglar sig i vårt sortiment och bemötande.”

Nordic Wellness

– ”Nordic Wellness är en av Sveriges största och bästa friskvårdskedjor med över 152 gym i Sverige. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Hos oss ska alla känna sig hemma – det är viktigt för oss!”